Wellness & Spa

 1. Infracrvena sauna
 2. Parno kupatilo
 3. Đakuzi

Sve masaže imamo u trajanju od 30’, 45’ i 60’

  ŠIACU

  Japanska tehnika koja se najčešće radi na strunjači i preko pamučne odeće.
  Bazira se na istezanju,razgibavanju svih zglobova u telu, akupresuri, stimulisanju i oslobdjanju energetskih centara.

  TERAPEUTSKA MASAŽA

  Metoda koja pomaže kod hroničnih bolova, hipertonusa mišića ( pojačanog minusa mišića, pojava spazma) ,pojedinih ukocenosti ,bolova koji se šire na druge delove tela.To je tehnika gde su pokreti spori i intenzivni sa dubokim pritiskom kako bi se oslobodila napetost u mišićima.

  ANTISTRES MASAŽA

  Antistres masaža oslobadja od stresa,ima opustajuce dejstvo.Pored mnogo dobrih stvari ,povoljno utiče na zdravlje i na psihofizičko stanje .Poboljšava cirkulaciju,umanjuje ili uklanja bolove.

  REFLEKSOLOGIJA STOPALA

  Na našim stopalima postoji 70 hiljada nervnih završetaka koji su grupisani i označavaju pojedinačne organe i delove tela.Stimulacijom ,pritiskom i masažom tih grupa nervnih završetaka postiže se harmonizacija rada svih organa ,odnosno vraćanje u ravnotežu.
  Ima izrazito opustajuće dejstvo na mišiće i celokupan nervni sistem.
  Poboljšava se rad endokrinog,urogenitalnog,misićnog, nervnog i svakog drugog sistema u telu.

  RELAKS MASAŽA

  Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

  SPORTSKA MASAŽA

  Sportska masaža ima i relaksirajući efekat na organizam, pa se iz tog razloga uvek preporučuje posle fizičkih napora. Izuzetak su bolna stanja mišića i tetiva, gde sportska masaža može imati efekat zagrevanja, tj. uvođenja i pripreme za veći fizički napor.
  Sportska masaža ubrzava proces razgradnje mlečne kiseline koja čini mišiće bolnim posle fizičkih naprezanja i smanjuje mogućnost nastanka hroničnih upala koje se vremenom pretvaraju u kalcifikate.

  KRALJEVSKA MASAŽA

  Sa četiri ruke na vašem telu izgubićete osećaj za vreme i odvojićete se od realnosti. Kao dopuna intenzivnoj relaksaciji, ova vrsta masaže će omogućiti da krv u vašem telu prostruji, a vaše telo će postati ispunjeno energetskim nabojem.

  MASAŽA ZA TREUDNICE

  Masaža može biti od velike pomoći u ublažavanju tegoba u trudnoći, ali ona mora biti posebno prilagođena. Masaža trudnice smanjuje bol u leđima, poboljšava san, cirkulaciju krvi i limfe i tako smanjuje oticanje ekstremiteta, priprema mišiće za porođaj, oslobađa od mentalnog i fizičkog umora.
  Masaža se izvodi tako što trudnica leži na boku, a pod glavu, između nogu i ispod stomaka se stave jastučići da bi omogućili što udobniji položaj. Masaža mora biti bez jakih i naglih pritisaka. Masira se gornji deo leđa, ruke i noge. Donji deo leđa i stomak se ne diraju, već samo lagano premazuju uljem, koje mora biti pažljivo odabrano jer jer mnogim trudnicama smetaju snažni mirisi. Preporučujemo eterična ulja za korištenje tokom trudnoće sa mirisom: mandarine, lavande, limuna.