262017Jun
Podometrijska analiza stopala i terapija

Podometrijska analiza stopala i terapija


Verovatno su vaša stopala poslednji deo tela o kome razmišljate i svi ih uzimamo zdravo za gotovo dok ne počnu da bole. Zapravo su previše važna da bi ih prevideli: sa svojih 26 kostiju i složenim kompleksom mišića koji ih uokviruju, tetivama i ligamentima.

Pazite svoja stopala i ona će paziti vas!

FootBalance ulošci 100% po meri za Vaše zdravlje, dobrobit i udobnost. Naša stopala su osnove naših tela, a ipak ih nedovoljno poštujemo.

FootBalance koncept

FootBalance pruža jedinstvenu kombinaciju kompju­terske analize stopala i uložaka rađe­nih 100% po meri, dajući stopalima prirodnu podršku i pravilan položaj.

Važnost pravilnog položaja stopala

Vaša stopala se ponašaju kao platforma za celo telo. Nepravilan položaj stopala često izaziva bolove u mišićima, zglobovima, leđima, kukovima, kolenima i člancima.

Preko 75% populacije ima neki vid pomeranja
ose zglobova kao što su prekomerna pronacija
ili supinacija.

 

Zašto FootBalance ulošci?

FootBalance ulošci 100% po meri valjano podržavaju Vaša sto­pala u neutralnom položaju (poznatom i kao ravno gaženje), omogućujući balansiran stav i pravilan položaj tela.


Nastali kao rezultat saradnje ortopeda i drugih lekara speci­jalista, fizioterapeuta i profesionalnih sportista, FootBalance ulošci pružaju:


• Prirodnu podršku stopala i njihov pravilan položaj
• Udobnost rađenu po meri i savršeni sklad sa Vašim stopalom
• Poboljšan učinak
• Generalna bolje zdravlje stopala

FootBalance nudi udobnost obuće po meri, savršeni sklad uložaka sa lini­jom Vaših stopala i poboljšava njihovo zdravlje, pomažući Vam da budete u odličnoj formi koju god aktivnost i stil života da izaberete.

 

Dobar izbor uložaka za Vas

FootBalance ima širok spektar uložaka urađenih 100% po meri, kako bi izašli u susret svačijim potrebama. U ponudi su veličine od 34 do 52

Rađeni po meri

Svačija stopala su različita i često se razlikuju čak i naše levo i desno sto­palo. FootBalance ulošci su oblikovani 100% po meri Vaših stopala kako bi savršeno pratili njihovu konturu.

Brzi i laki

U većini slučajeva Vaši ulošci po meri mogu biti oblikovani na licu mesta, omogućujući Vam da odmah iskusite veću udobnost i sklad sa linijom Vaših stopala

Pristupačni

FootBalance ulošci 100% po meri i ceo spektar naših proizvoda pristupačno su rešenje za probleme sa stopalima, koji pogađaju sve više ljudi.

Dokazani

FootBalance nudi vrhunsku udobnost i savršeni sklad uložaka sa linijom Vaših stopala. Detaljnije informacije možete pronaći na našoj internet prezentaciji: www.stopala.rs